Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Harta pensiunilor din Romania

Pensiuni in Romaniei
Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Crisana Pensiuni in Moldova Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Moldova Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Maramures Pensiuni in Crisana Pensiuni in Transilvania Pensiuni in Bucovina Pensiuni in Muntenia Pensiuni in Banat Pensiuni in Dobrogea Pensiuni in Moldova Pensiuni in Oltenia Pensiuni in Moldova

Pensiuni din Banat

Pensiuni din Bucovina

Pensiuni din Crisana

Pensiuni din Dobrogea

Pensiuni din Maramures

Pensiuni din Moldova

Pensiuni din Muntenia

Pensiuni din Oltenia

Pensiuni din Transilvania


Pensiuni

Vila Cetina Bucovina, 3 margarete , Vatra Dornei

Vila Cetina Bucovina

4 poze

Inaugurata in 2013, Vila Cetina va ofera conditii deosebite de cazare. Living luminos si spatios cu soba-semineu, sala de mese, bucatarie complet utilata.

Pret camera dubla: 120 lei

Detalii complete

Casa din Deal Bucovina, 3 margarete , Vatra Dornei

Casa din Deal Bucovina

4 poze

5 dormitoare confortabile, dintre care 4 cu pat dublu si unul cu pat dublu si canapea extensibila. 2 bai moderne cu apa calda si rece in permanenta. Living spatios si luminos.

Pret camera dubla: 90 lei

Detalii complete

Pensiunea La Mamina Bucovina, 3 margarete , Vatra Dornei

Pensiunea La Mamina Bucovina

4 poze

Casa bunicii (careia noi ii spuneam Mamina), recent renovata, ofera conditii excelente de cazare in 4 dormitoare cu pat dublu, toate dotate cu TV cablu, 3 bai, living, incalzire centrala.

Pret camera dubla: 95 lei

Detalii complete

Casa Ileana Bucovina, 3 margarete , Vatra Dornei

Casa Ileana Bucovina

4 poze

La dispozitia turistilor: living spatios si luminos, 3 dormitoare confortabile, baie cu dus si cada (parter), grup sanitar (etaj), apa calda si rece in permanenta, incalzire centrala si sobe cu lemne, televiziune prin cablu, bucatarie complet utilata. Dou

Pret camera dubla: 100 lei

Detalii complete

Pensiunea Onea Viscri, 3 margarete , Brasov-Sacele

Pensiunea Onea Viscri

4 poze

Pensiunea Onea se afla in Viscri si ofera camere mobilate simplu, o terasa acoperita, o gradina mare si o curte, precum si acces WiFi gratuit. Biserica fortificata din Viscri este situata la 1 km. In fiecare dimineata este disponibil micul dejun.

Pret camera dubla: 100 lei

Detalii complete

Vila Fabyale, 2 margarete , Pestera Ursilor

Vila Fabyale

5 poze

Vila se afla in mijlocul naturii, intr- un loc foarte linistit. Puncte turistice in apropiere : Pestera Ursilor, Cascada Bohodei, Cetatile Ponorului, Focu Viu, Poiana Ponor, Cetatile Radesei, Cheile Somesului Cald, Lumea Pierduta si multe altele.

Pret camera dubla: 80 lei

Detalii complete

Cabana Muscalu, 2 margarete , Campulung Muscel

Cabana Muscalu

5 poze

Situata la aproximativ 12 kilometri de Campulung Muscel, cel mai apropiat oras, Cabana Muscalu va ofera cazare in 3 camere (2 cu 4 paturi, 1 cu 1 pat), in care se pot caza de la 16 pana la 22 persoane.

Pret camera dubla: 60 lei

Detalii complete

Pensiune Selena, 2 margarete , Pitesti

Pensiune Selena

6 poze

Pensiunea Selena se afla la 500m de oras, pe E81, DN7 Pitesti- Rm. Valcea, un loc ideal pentru relaxare impreuna cu familia, pentru intarirea coeziunii echipei dumneavoastra sau pentru a petrece momente unice impreuna cu grupul de prieteni.

Pret camera dubla: 80 lei

Detalii complete

Pensiunea Valentina Ramnicu Valcea, 4 margarete , Ramnicu Valcea

Pensiunea Valentina Ramnicu Valcea

4 poze

Gradina de vara cu piscina va ofera, intr-un cadru floral rafinat, printre caderi de apa sugestiv amplasate, posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului.

Pret camera dubla: 140 lei

Detalii complete

Pensiunea Simian Vasile, 3 margarete , Alba Iulia

Pensiunea Simian Vasile

4 poze

Este amplasata intr-un peisaj mirific in fata pensiunii curge Raul Mic,este inconjurata de munti, posibilitate drumetii catre satele de pe munte.

Pret camera dubla: 80 lei

Detalii complete
« 1 2 ... 103 »