Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


FOTO Soldatii de teracota, la Muzeul National de Istorie. Cat costa intrarea

30 Aprilie 2013

Incepand din 30 aprilie, la Muzeul National de Istorie a Romaniei se inaugureaza expozitia Comorile Chinei, la Bucuresti ajungand printre multe artefacte de o valoare inestimabila. Cele mai spectaculoase exponate sunt cei patru soldati de teracota si un cal din celebra Armata de Teracota din Xi'an. Acestia sunt reprezentari in marime naturala a unor soldati ce au fost descoperiti intamplator de niste tarani, in anul 1974.

Fiind vorba de exponate extrem valoroase, masurile de securitate vor fi ridicate, la intrare va fi control ca la aeroport si va fi interzisa intrarea cu umbrele, obiecte ascutite, mancare sau bautura. Expozitia Comorile Chinei nu va putea fi vizitata de Noaptea Muzeelor, ce va avea loc pe 18 mai, din ratiuni de securitate.

Expozitia de la Muzeul de Istorie va fi deschisa incepand cu 30 aprilie si va putea fi vizitata pana in data de 1 august 2013. In aceasta perioada muzeul va avea un program de vizitare extins: de marti pana duminica intre orele 10.00 – 18.00, iar in ultima sambata a fiecarei luni, programul se va prelungi pana la orele 22.00.

In acesta perioada, se vor aplica noi conditii si tarife de acces diferite de cele aplicate pana acum. Astfel, costul unui bilet de acces in muzeu care include vizitarea expozitiilor Comorile Chinei, Tezaur Istoric , Lapidarium-Copia Columnei lui Traian si a expozitiilor temporare va fi de 25 lei pentru adulti, 50 lei pentru pachet familial care include 2 adulti si maxim 3 copii cu varsta pana in 18 ani. Va exista de asemenea, in aceasta perioada, optiunea acces rapid in muzeu - 50 lei.Tag-urile acestui articol

comorile chinei soldatii de teracota program muzeul de istorie muzee romania noaptea muzeelor 2013

Galerie foto

FOTO Soldatii de teracota, la Muzeul National de Istorie. Cat costa intrarea - Imaginea 1 FOTO Soldatii de teracota, la Muzeul National de Istorie. Cat costa intrarea - Imaginea 2 FOTO Soldatii de teracota, la Muzeul National de Istorie. Cat costa intrarea - Imaginea 3 FOTO Soldatii de teracota, la Muzeul National de Istorie. Cat costa intrarea - Imaginea 4

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net