Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto)

14 Septembrie 2012

La doar cativa kilometri de Bucuresti, in orasul Pantelimon, doua familii de intreprinzatori au deschis acum cativa ani Ferma Animalelor. Ferma se adreseaza in special copiilor crescuti la oras care acum au ocazia sa vada pe viu animale domestice si salbatice cu care pot interactiona. Investitorii au dorit sa creeze o ambianta echilibrata intre aspectele rurale, educationale, de agrement si nu in ultimul rand de distractie. Astfel, copiii care vin la Ferma Animalelor pot sa invete cate ceva despre fiecare animal in parte, se pot plimba cu poneii (contra cost), pot vedea cum se mulge o vacuta (pentru grupuri), pot hrani animalele, se pot juca intr-un loc special amenajat si bine securizat si chiar isi pot serba ziua de nastere (contra cost).  In weekend este deschisa si bucataria, meniul fiind adaptat atat pentru copii cat si pentru adulti.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Pentru a ajunge la Ferma Animalelor
puteti lua ca reper magazinul Cora Pantelimon. Acesta se gaseste pe Sos. Pantelimon, la capatul tramvaiului 14. De acolo si pana la ferma sunt ceva mai putin de 4 km. De la Cora continuati pe DN3 spre orasul Pantelimon. Treceti podul peste lacul Pantelimon si apoi pe langa insulita de pe dreapta pe care se gaseste hotelul Lebada. Dupa inca 200-300 metri veti vedea pe partea stanga o biserica. Parasiti DN3 si faceti stanga pe langa biserica, pe strada Tudor Vladimirescu. Continuati pana la urmatoarea intersectie care este centrul orasului Pantelimon, unde veti vedea un sens giratoriu, o scoala si mai multe magazine mici. Faceti la dreapta dupa scoala si continuati pe strada Sf. Gheorghe pana cand ajungeti la capatul liniei de maxi taxi 547. Ar trebui sa vedeti o multime de microbuze. De la capatul liniei 547 faceti stanga si apoi urmariti strada principala catre dreapta. In capatul strazii este ferma. Exista indicatoare inclusiv in Pantelimon.

Program de vizitare:
luni - vineri: 10.00-18.00 (ultima intrare la 17.30)
calarie ponei: 15:30-17:00
sambata - duminica si sarbatori legale: 09:30-19:00 (ultima intrare la 18.00)
calarie ponei : 10:30 - 13:00 si 15:00 -17:30

Tarife intrare:
luni - vineri:
Copil sub 2 ani: gratuit
Copil peste 2 ani: 7 lei
Adulti: 7 lei
Familie 4 persoane: 24 lei
sambata - duminica si sarbatori legale:
Copil sub 2 ani: gratuit
Copil peste 2 ani: 8.5 lei
Adulti: 9 lei
Familie 4 persoane: 32 lei

Calarie Ponei la Ferma Animalelor
Greutate maxima admisa = 30 kg
4.5 lei - o tura
8 lei - doua ture

Date contact:
Telefon: 0735.309.175, 0725.921.629
Email: info@fermaanimalelor.ro
Adresa: Str. Sf. Gheorghe nr. 20, cod 077145 Pantelimon
Coordonatele GPS sunt: 44.468, 26.210

Poate vrei sa citesti si despre:
Muzee ce pot fi vizitate gratuit in Bucuresti
Informatii despre patinoarele din Bucuresti si din tara
Partii de schi din Romania. Amplasare


Sursa: www.fermaanimalelor.roTag-urile acestui articol

ferma animalelor pantelimon farm park ferma animale ferma langa bucuresti ferma animalelor la ferma joc plimbare ponei

Galerie foto

Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 1 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 2 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 3 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 4 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 5 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 6 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 7 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 8 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 9 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 10 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 11 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 12 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 13 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 14 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 15 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 16 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 17 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 18 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 19 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 20 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 21 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 22 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 23 Ferma Animalelor din Pantelimon (Galerie foto) - Imaginea 24

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net