Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Ultimele stiri


ReclamaSugestiiParerea ta conteaza! Daca ai sugestii cu privire la imbunatatirea acestui site, contacteaza-ne!

Facebook


Gradina zoologica din Bucuresti

24 Martie 2011

De curand, am fost in Gradina Zoologica din Bucuresti, loc in care nu mai fusesem de cand eram copil. Am ales transportul cu autoturismul propriu. Niciun indicator nu arata ca esti in directia buna, iar cand ajungi in fata gradinii, trebuie sa cauti loc de parcare pe marginea padurii. Citisem ca e intr-o stare jalnica, dar nu mi s-a parut chiar asa rau. Multe custi au fost  modernizate. Pavilioanele pentru reptile, pesti si papagali sunt gata si arata binisor. Prea putine exponate, din pacate. Mult mai rau sta gradina la capitolul animale-pasari. Animalele sunt insa curate si bine hranite, dar nu exista elefanti, girafe si nici macar vulpi! In schimb, am vazut cai, oi si capre!!! Poate ca pozitionarea langa Pipera, locul de nastere al celui mai cunoscut cioban din Romania, a fost motivul care a dus la decizia de a introduce oile in gradina zoo.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Am vazut afise cu SELL THIS LAND in padurea din fata gradinii zoologice. Am vazut blocuri construite langa gardul gradinii! Oare ce a fost in capul celor care au cumparat apartamente acolo? Pe langa mirosul infect si ragetul animalelor, mai trebuie sa te obisnuiesti si cu zgomotul produs de avioane.

Am avut ocazia sa vad gradina zoologica din Roma si pot spune ca nu exista termen de comparatie. In tara am mai vazut gradinile zoologice din Sibiu si Ploiesti. Cea din Ploiesti este in reamenajare si are avantajul amplasarii in parcul de langa oras, un loc superb. Cea din Sibiu era mai bine populata, dar mult mai murdara.
Din pacate pentru bucuresteni, gradina zoo a cazut la mijloc in lupta pentru terenurile din jurul Capitalei. Loc de extindere nu mai e, iar mutarea in alta zona si constructia de la zero e singura sansa de a avea o astfel de atractie si in Bucuresti, cum exista in toate orasele mari din Europa.

Cum se ajunge la Gradina Zoologica din Bucuresti
Se ia autobuzul 301 de la Piata Romana pana aproape de capatul liniei. Daca vii cu autoturismul propriu, mergi pe DN1 pana la intersectia cu Aleea Privighetorilor, in stanga, se trece de Academia de Politie si mai in fata e un rond. Se face stanga (Str. Vadul Moldovei) si imediat pe dreapta e gradina zoo.

In cazul in care nu ai timp sa ajungi acolo, poti vedea animalele online.

Program de vizitare Zoo Baneasa: zilnic: 09.00 – 19.00
Pret bilete Zoo Baneasa
: copii – 6.50 lei, adulti – 13 lei

Poate vrei sa citesti si despre:
Deasupra norilor! Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania

Muzeul Antipa, noua atractie a Bucurestiului (Galerie foto)

Biserica fortificata din Veseud (Galerie foto)Tag-urile acestui articol

zoo baneasa gradina zoologica baneasa foto zoo baneasa program zoo bucuresti gradina zoo bucuresti

Galerie foto

Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 1 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 2 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 3 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 4 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 5 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 6 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 7 Gradina zoologica din Bucuresti - Imaginea 8

Pensiuni recomandate

Comentarii utilizatori

Utilizatorii nu au adaugat comentarii inca!


Adaugati un comentariu nou!
 
Nume:
E-mail:
*Adresa de e-mail nu va fi facuta publica!
Web:
*de forma www.domeniu.tld
Mesaj:
Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.tai-tai.net